YUTARO OGIDA

Eind juni zal singer-songwriter, componist en gitarist Yutaro Ogida in Europa arriveren voor diverse optredens. Zijn verblijf in Europa zal voornamelijk in Nederland zijn, al heeft hij ook een aantal shows gepland staan in het Verenigd Koninkrijk. Ogida is geen onbekende in Nederland, zeer recentelijk nog, namelijk in 2022, was hij nog te zien tijdens het Gokan evenement in Utrecht, georganiseerd door JACCU.

 

Geboren in Tokyo, bracht Yutaro Ogida zijn jonge jaren door in New York en woonde in de tijd van zijn middelbare school in Londen, dat was ook waar hij de gitaar voor het eerst oppakte. In de jaren ’90 keerde hij terug in Japan en startte hij zijn professionele carrière als gitarist. Ogida sloot zich aan bij verschillende bands en speelde veel sessies met verschillende muzikanten om zijn veelzijdigheid te kunnen laten zien.

 

 

Hagen, F. (2023, 1 juni). Singer-songwriter Yutaro Ogida komt deze zomer naar Europa voor diverse shows. AVO Magazine - One click closer to Japan. https://avo-magazine.com/nl/2023/06/singer-songwriter-yutaro-ogida-komt-deze-zomer-naar-europa-voor-diverse-shows/