Muzikanten

Eric Kerns

eirkkernsEric Kerns is an American artist living in Europe, who wears
many musical hats. After gathering 2 decades of professional performing experience in America, Eric moved from Boston to Europe.

He has had success as a songwriter, frontman, bass player, studio engineer, lyricist, English pronunciation coach and producer. As a recording and performance artist, Eric’s style traverses from pop, progressive roots rock and alternative rock to heartfelt ballads and folk with a graceful ease.

Vocally Eric’s smoky baritone can stretch from a soothing, intimate “crooning” to a husky rockin’ growl. Eric has had his lyrics and music released on a number of US and European record labels, including EMI and Red Bullet.

www.erickerns.com


René Geelhoed

rené geelhoedIk ben René Geelhoed, songwriter, pianist en zanger in de Utrechtse band The Royal Engineers en vaste sessieleider in ’t Oude Pothuys. De eerste donderdag van de maand is mijn vaste avond waar ik samen met bevlogen musici de sfeer op de dansvloer opstoom en waar wat mij betreft niets geschuwd wordt. Rock’n Roll, soul, van Stones tot Nirvana. Ik vind het belangrijk dat iedereen moet kunnen spelen bij mij, maar keep the motor running, gas op de plank en voel de thrill tot in je nekharen!.


Gildor van Beers

giildorGildor is een gitarist, singer-songwriter en drummer die regelmatig in het oude Pothuys te vinden is. Zijn percussieve gitaarspel en warme vocalen doen bij vlagen denken aan artiesten als John Mayer en John Butler, maar met een eigenzinnige stijl. Met z’n gelijknamige band maakt Gildor akoestisch en elektrische poprock doordrenkt van desertblues, jazz en surf. Soms psychedelisch en vervolgens weer broodnuchter. Kom een keer op maandag avond kijken bij de open mic waar deze muzikant vaak zijn favoriete songs ter gehore brengt. Cheers!

www.gildormusic.com

www.facebook.com/gildormusic


Dennis Hemstra

fonky_dennischIk ben Dennis Hemstra, 27 jaar en ben professioneel basgitarist in Utrecht. Ik heb ervaring in allerlei muziekstijlen maar speel het liefst Funk, Soul en Blues; Kortom muziek met een goeie groove. Ik geniet het meest van de sessies als de verschillende muzikanten naar elkaar luisteren, op elkaar reageren en weten wanneer ze ruimte moeten geven of kunnen nemen. Plezier maken tijdens het spelen vind ik erg belangrijk en ik hoop dat mensen mijn sessies als relaxed ervaren en van de mogelijkheid gebruik maken om nieuwe dingen uit te proberen en het experiment op te zoeken.

spacerMijn website is http://www.dennishemstra.nl

 

 

 

 


Peter Tiehuis

tiehuis ’t Oude Pothuys is een muziekcafé waar elke dag(!) wordt gespeeld, op zich heel bijzonder.

Het is een van m’n favoriete plekken, er hangt een goede sfeer, heel fijn personeel, de muzikanten worden altijd lekker in de watten gelegd met heerlijk eten en bijzondere wijnen.
Een uitstekende backline staat klaar om te gebruiken, tevens zijn er meersporen opnamefaciliteiten.
Kortom ik kom er graag, vandaar dat ik er al sinds ca. 1990 maandelijks met veel plezier speel.

 


Danny van Ruitenburg

dannyGrooven, daar gaat het om volgens Danny. Zijn liefde voor muziek begon toen hij op 9 jarige leeftijd op gitaarles ging. Na de eerste bandjes kwam hij steeds vaker in actie als bassist.  Door helden als Nathan Watts en Anthony Jackson werd de liefde voor de basgitaar steeds groter. Tegenwoordig studeert Danny basgitaar op het conservatorium en doet hij ervaring op met veel verschillende bands en projecten . Samen met Benjamin Torbijn leidt Danny de  Ben & Danny’s Sessie, elke tweede donderdag van de maand en ook vaak op dinsdag. Verder staat hij regelmatig op een vrijdag of zaterdag met telkens nieuwe muzikale vrienden in het Pothuys, en daarbij is een feestje gegarandeerd! Zorg dat je deze avonden niet mist!

 

 

 

 


Rob den Tuinder

Rob bas1Mijn naam is Rob den Tuinder en ik speel basgitaar. Regelmatig ben ik in ’t Oude Pothuys te vinden, waar ik graag op sessies speel en met goede vrienden muziek kan maken. Wat ik fijn vind ik aan ’t Pothuys is de sfeer, leuk personeel, goede backline en goed geluid! Ik heb er al veel gave muzikanten en vrienden mogen leren kennen, en dat dat er maar een heleboel meer mogen worden!
    spacer

Rens Ouburg
IMG_0680I love music. Ik speel vanaf mijn 14e in bands als bassist, gitarist, zanger, drummer en met mijn bluesharp. Mijn doel is om mensen te verenigen met muziek en daarom speel ik met veel verschillende mensen, bands en instrumenten. Alles voor inspiratie. Sinds 2011 speel ik tours in Europa, Amerika en China eerst als bassist en nu als gitarist van Andy Frasco and the U.N. uit Los Angeles. In Nederland ben ik vooral actief als gitarist/zanger van The Royal Engineers en klim ik graag op het podium in ’t Oude Pothuys voor rock ’n roll jams en om nieuwe songs uit te proberen op de Acoustic Mondays. 
spacer

Tim Kerssies

1957783_10204631172693553_2901258868639403410_oMijn naam is Tim, ik speel accordeon en een paar andere instrumenten. Ik speel graag in ’t Oude Pothuys vanwege de fijne sfeer en het aardige personeel. Check mijn site als je mijn album gratis wilt downloaden.  Of kom een keer langs in het Pothuys, ik ben er vaak te vinden. Tot ziens!

www.timkerssies.com